Botez

Restaurantul Equinoxe Royal - Reghin este locația perfectă pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră datorită profesionalismului nostru care se bazează pe seriozitate, responsabilitate, experiență, pasiune și servire la cele mai înalte standarde.

Pentru evenimente mai restranse, vă punem la dispoziție salonul a la carte, având o capacitate de 60 de locuri, însoțit de o terasă de 50 de locuri.

Restaurantul Equinoxe Royal organizează și găzduiește botezuri într-o atmosferă unică.

Organizarea unui botez este un eveniment important, atât pentru părinți cât și pentru copil, deoarece are semnificația simbolică de introducere în lume și prezentare în fața rudelor și a apropiaților.  Această prezentare nu  poate fi facută altfel decât într-un restaurant de botez perfect.

La noi veți găsi un salon unic, în care invitații dumneavoastră se vor simți mai mult decât speciali. Oaspeții vor avea parte de o servire excelentă și meniuri personalizate, într-un decor elegant si impunător.

Calitatea și eleganța ne-a caracterizat întotdeauna. Sutele de evenimente pe care le-am organizat de-a lungul timpului ne face partenerul perfect în organizarea botezului dumneavoastră!

 

Vă așteptăm cu drag să ne călcați pragul !

Vrem să fim mereu prima opțiune pentru dumneavoastră !