TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului equinoxe-royal.ro

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

 

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului equinoxe-royal.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
S.C. EQUINOXE ROYAL SRL, denumită în continuare EQUINOXE ROYAL, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

EQUINOXE ROYAL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea EQUINOXE ROYAL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului equinoxe-royal.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de EQUINOXE ROYAL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea EQUINOXE ROYAL.

Accesul și utilizarea paginii equinoxe-royal.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe equinoxe-royal.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii equinoxe-royal.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul equinoxe-royal.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților equinoxe-royal.ro.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor EQUINOXE ROYAL. EQUINOXE ROYAL nu va acorda nicio garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, EQUINOXE ROYAL nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la oferta equinoxe-royal.ro, prețuri, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului equinoxe-royal.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea EQUINOXE ROYAL în lipsa unor acorduri ulterioare.

equinoxe-royal.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor si a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului.

 

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

EQUINOXE ROYAL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze EQUINOXE ROYAL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

 

Pentru orice nelămurire în legătură cu termenii și condițiile prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.