Nunti

Restaurantul Equinoxe Royal - Reghin este locația perfectă pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră datorită profesionalismului nostru care se bazează pe seriozitate, responsabilitate, experiență, pasiune și servire la cele mai înalte standarde.

În organizarea unui astfel de eveniment vă punem la dispoziție un salon de nuntă cu o capacitate de 240 locuri, cu un ambient prietenos care emană prin fiecare detaliu eleganță și rafinament.

Deveniți și voi parte a unei povești frumoase, călcând pragul acestei locații speciale pentru a avea parte de un eveniment magic, în care bunul gust si frumosul sunt ingredientele de bază.

În organizarea unui eveniment ținem cont de cerințele fiecărui client în parte iar meniul poate fi personalizat în funcție de preferințele acestuia.

Echipa de bucătari a restaurantului vă oferă aromă și prospețime în fiecare farfurie. Vă oferim preparate savuroase și sănătoase, având meniuri speciale, la prețuri exceptionale. Ne vom ridica cu siguranță la înălțimea așteptărilor  dumneavoastră!

Servirea la standarde înalte este asigurată de o echipă cu experiență, oferind atenție maximă la detalii.

Pentru ca evenimentul să fie unul memorabil, dispunem și de o grădină superbă cu verdeață, trandafiri și flori deosebite.

Și pentru că ne place să fim atenți la toate detaliile, ne-am gândit și la micii invitați care să-și poată consuma energia la spațiul de joacă amenajat cu tobogane si leagăne.

Toate acestea sunt componentele care ar trebui sa însoțească descrierea unui eveniment perfect.

 

Ne dorim să fim mereu prima opțiune pentru dumneavoastră !

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul !

OFERTA NUNTI

Închirierea sălii GRATUIT
Cameră la Casa Equinoxe pentru miri + welcome gift! GRATUIT
Decor sală și prezidiu INCLUS
Covor roșu + stâlpișori la întâmpinare INCLUS
Suport listă pentru invitați INCLUS
Caleașcă pentru dar INCLUS
Rame cu numerotarea meselor INCLUS